-Osa 3- Tylsää perhe-elämää

Viime jaksossa näimme Jimmyn kasvua, Aimeekin tuli raskaaksi. Millainen little-Lollie sieltä paljastuukaan? Ja sitten toinen juttu; jouduin taas kerran muuttamaan Lolliet uudelle tontille, kiitos bugin. Lukemaan! Ja kommentteja kiitos. Ai niin, ja jos joku haluaa legacynsa linkkilootaan kertokoot vieraskirjassa.

150260.jpg

Jos Aimeen edellinen raskausaika oli helppo, mikäs tämä sitten oli? Jokatapauksessa, Aimee ehti olla Jimmyn kanssa paljon - varsin 'tuottoisaakin' se oli...

150261.jpg

Niin, kuten sanottu Aimee oli paljon Jimmyn kanssa ja opetti tälle kaikki taidot. (Juu-u, pottataidonkin vaikkei sitä tässä kuvassa näykään.) Tosin mahtimaidosta oli vähän apua... :D

150263.jpg

Mutta joskus kun Aimee oli nukkumassa ja Leo töissä, joutui Jimmykin odottelemaan kehdossaan haisevana...

150264.jpg

Hihi, tämä ruokalähetti Marianne olisi oiva kaunistamaan sukua ainakin jossainvaiheessa. Samoin se postityttö, Doris...

150265.jpg

Äh. Tämä Alpertti sitten oli (ja on yhä edelleen) ärsyttävä townie! Ruma, ja se käy aina kaatamassa näiden roskiksen :p

150266.jpg

Taas näitä minun mahanpompsahduskuvia...

150267.jpg

Ääh... Leon tehtävänä oli käydä töissä mutta sen tarpeet olivat aina maassa - sosiaalipupu päätti tulla kyläilemään... Noh, onneksi Leollakin oli jossain vaiheessa tarpeeksi tavoitepisteitä että herra voi käyttää tarmonaattoria.

150268.jpg

Ja niin... Aimeen aika synnyttää... Rahapuutarhassa x) Tyttö tuli. En saanut siitä tarpeeksi hyvää kuvaa, mutta... Sen nimeksi tuli jokatapauksessa (älkää kiltit antako nimen häiritä itseänne, minä en ainakaan ole saanut vaikutteita mistään!) Jazz. (No joo, pakko oli antaa tuo nimi *syyllinen*) Jazzilla näyttäisi olevan äitinsä iho ja silmät, kuten Jimmyllä mutta isänsä hiukset. Vauvan vartalo on aina vauvan, eli muusta en oikein osaa sanoa ^^

150271.jpg

Hmph. Tällaista perheen arki niin usein oli. Aimee ja Leo opiskelivat, Jimmy pimputti ihme soitintaan ja Jazz makasi kehdossa tyytyväisenä, joskus nukkuen, joskus hereillä ollen.

150269.jpg

Tämä on aika huvittavan näköistä. Joskus kun simini opiskelevat, käy noin.

150272.jpg

Jimmypä päätti ihan itse kasvaa. Vanhemmat ja Jazz olivat nukkumassa, synttärikakkukin ehdittiin jo ostaa...

150273.jpg

...mutta kyllä sillekin keksittiin käyttöä kun Jazz vielä samana iltana kasvoi taaperoksi. Ne hiukset olivat sittenkin äitinsä ^^

150274.jpg

Jazz uudistuksen jälkeen. Vaihdoin taaperopeilillä hiukset, kuten näkyy ja kulmakarvat vaaleiksi. Huono kuva mutten löytänyt parempaa.

150275.jpg

Jimmy oli siis aina pimputtamassa sillä ihme soittimella ja yhden luovuuspisteen oli ehtinyt saada maalaamalla <: Pian Jimmy maalasikin kantaäidistä, äidistään Aimeesta taulun seinälle. (tämäkin on vähän hämärä kuva.)

150281.jpg

Ja Aimee sai ylennyksen. Hän halusi kuuluttaa siitä koko maailmalle - vähintäänkin koko naapurustolle.

150283.jpg

Jos Jimmy oli Aimeen kultapoju, oli Jazz vähintäänkin yhtä rakas isille :> Eli vuorostaan Leo opetti Jazzille tarvittavat taidot - välillä mahtimaidon kanssa, välillä ilman.

Siinäpä teille tällä kertaa - tämä oli nyt tällaista vähän tylsähköä... Noh, katsotaan jos ensi kerralla jotain tapahtuisi x) Mutta siis, sitä kommenttia vieraskirjaan kiitos.