-Osa 2- Ylennyksiä ja lapsia
Viime kerralla näimme kuinka Aimee löysi rakkautensa puutarhurista. Tässä osassa näemme Aimeen ja Leon perhe-elämää...

35Lollie.jpg

Piakkoin Aimee uskaltautuikin pyytämään Leoa kihloihin. Onneksi Leo suostui, ja heti sen jälkeen he muuttivat yhteen.

36Lollie.jpg

Leo oli tietotavoitteinen ja toi mukanaan 1000 simoleonia. (Pah, npc:t…) Mutta ainakin Leolla riitti taitopisteitä, kaikki muut taidot täynnä paitsi karisma ja siivous. Mutta, rahan saamiseksi Leonkin piti hakea töitä, joita hän saikin toivomaltaansa tiede uralta. (Lääketieteen uralla ei ollut vapaita paikkoja.)

37Lollie.jpg

Aimee sai ylennyksen =) Lobbaajaksi ylentyi. Ja Aimee on siis politiikka uralla töissä, jos joku ei muista. Simoleonmerkki tulee siitä, että Aimee on tienannut yhteensä 5000 simoleonia.

38Lollie.jpg

Taloa saatiinkin Aimeen ylennysrahoilla hieman uudistettua.

39Lollie.jpg

Leo, uudistuksen jälkeen ^^ Kammottava hattu lähti. Taisi Leokin olla tyytyväinen, peilen edessä kun taputti xD

40Lollie.jpg

Tällaisen puutarhurin he lähettivät Leon tilalle… On Leo komeampi, tai ainakin jos nenää katsoo. xD Aimee antoikin tälle miekkoselle heti lopputilin.

41Lollie.jpg

Nämä kaksi löysivät yhteisen harrastuksen, tanssimisen. Molemmat olivat siinä taitavia.

42Lollie.jpg

Aimeen suusta pääsi kovaääninen 'Oho' kun maha yhtäkkiä pullistui. Aimee epäili tietävänsä mistä oli kyse, sillä vastahan hän oli ollut eilen huippukunnossa ja lihaksikas sekä laiha…

43Lollie.jpg

Hmm… Leo, sinä vaan tanssit siellä! Onko reilua jättää Aimee siivoamaan sinun jälkesi?

44Lollie.jpg

Ja taas maha pullistuu… Nyt on ainakin varmaa että Aimee on raskaana…

45Lollie.jpg

Vaikka raskaus oli sujunut ilman oksenteluita, pyörtymisiä tai muuta vastaavaa, Aimeeta alkoi silti jännittämään. Hän päätti hemmotella itseään vaahtokylvyssä, mukavan olonkin kun se teki. (Aimeen mukavuus oli lähes aina punaisella tai oranssilla.)

46Lollie.jpg

Pian koitti tuskaisen (?) synnytyksen aika. Kumpi tulee, arvatkaa?

47Lollie.jpgJa poikahan sieltä tuli! :) Pikku-ukko ristittiin Jimmyksi. Jimmyllä näyttää olevan äitinsä silmät ja ihonväri, mutta isänsä alkuperäiset, ruskeat hiukset. Muusta ei oikein vielä osaa sanoa…

48Lollie.jpg

Aimeen tarpeet olivat laskeneet turhan paljon ennen synnytystä ja sen aikana, niinpä hän päätti hankkia Tarmonaattorin. Aimee ei halunnut viettää Suurta Päivää nukkumalla, hän halusi olla perheensä kanssa.

49Lollie.jpg

Niin, Aimeella oli jo etukäteen suunnitelmat päivän varalle ;) Aimee siis kosi Leoa, suostuihan Leo. Aimee olisi kyllä halunnut suuremmat häät mutta rahatilanne ei ollut sitä mieltä, joten kelpasi tämäkin. Tilaisuutta oli todistamassa vain pikku-Jimmy, lattialla.

50Lollie.jpg

Leo oli muuten jo kerran ylentynyt laboratorioapulaiseksi, nyt hän ylentyi taas koska vastasi(n) urakysymykseen oikein. Naapurintätikin tuli todistamaan tilannetta xD

51Lollie.jpg

Aimee vaatimalla vaati että ylennysrahoilla ostettaisiin kallis shakkilauta. Leo oli ensin vastaan, mutta kun Aimee alkoi pälpättää että kun hän pääsisi töihin hän tarvitsisi logiikkaa ylentyäkseen, ja sitten kun hän ylentyisi he saisivat rahaa ja niin se jatkuisi ja sitten he voisivat rakentaa ii-ison kartanotalon jossa he voisivat asua lastensa ja lapsenlapsiensa kanssa… Lopulta Leo antoi periksi ja Aimee sai kokoon tarvittavia logiikkapisteitä ;)

52Lollie.jpg

Voi Aimee… Taasko raskaaksi tulossa?

53Lollie.jpg

Pian koitti aika. Nimittäin Jimmyn aika kasvaa taaperoksi…

54Lollie.jpg

Tällainen söpöliini Jimmystä tuli ;) No ei nyt erityisen söpö mutta… Nenä taitaa silti olla se Leon :/

55Lollie.jpg

Voi, Aimee oli kuin olikin raskaana…

Ensi osassa taas seurataan lasten kasvua, millainen mahasta paljastuukaan? Kommenttia taas! :)